Gary Neville, branič Manchester Uniteda, prokomentirao je činjenicu što on i Wes Brown nisu dobili pozive za englesku nogometnu reprezentaciju uoči Svjetskog prvenstva…

Engleski izbornik Fabio Capello uvrstio je među 30 kandidata za odlazak na Svjetsko prvenstvo samo jednog desnog beka, Liverpoolovog Glena Johnsona, a Gary Neville ostao je malo iznenađen tim potezom.

“To me iznenadilo, ali da budem iskren, još me više iznenađuje što među odabranima nema Wesa Browna”, izjavio je Unitedov branič engleskim medijima.

Što se vlastitog izostavljanja tiče, Neville kaže: “Ne mogu reći da sam pretjerano razočaran. Doduše, mislio sam da postoji šansa da se nađem na popisu, ali kako nisam dobio poziv već godinu dana, nisam živio u iluziji”.

35-godišnji Neville osvrnuo se i na Capellove pokušaje da u izabranu vrstu vrati Paula Scholesa: “Ne čudi me to. Ako postoji igrač kojeg vrijedi nagovarati da se vrati, to je Scholes”.

“Možda je Capello u zadnji trenutak postao očajan i poželio Scholesa jer se radi o vjerojatno najboljem veznjaku u Engleskoj. No, Scholes nije tip koji se predomišlja”, zaključio je Gary Neville.