Uprava Manchester Uniteda će u sljedećih mjesec dana održati pregoore u cilju produženja ugovora na novih godinu dana sa 37-godišnjom legendom kluba Ryanom Giggsom.

Velšanin, koji je u nedjelju protiv Tottenhama odigrao svoju 600. utakmicu za Manchester United, trenutno ima ugovor koji istječe na kraju sezone.

Giggs se približava svojoj dvadesetoj godišnjici od debija u dresu Uniteda u ožujku, ali i ove je sezone jedan od najstandardnijih u momčadi Alexa Fergusona, te je od početka sezone ubilježio osamnaest nastupa.

Izvršni predsjednik kluba David Gill je priznao kako u klubu planiraju razgovore oko novog ugovora koji će Giggsa u momčadi zadržati i nakon 38. rođendana.

Ne bih bio iznenađen kada bi on produžio ugovor za još godinu dana. O tome ćemo razgovarati u sljedećih mjesec dana. On igra dobro, u dobroj je kondiciji i sjajan je uzor svakom modernom nogometašu.” rekao je Gill.

Očekuje se kako će prije kraja sezone novi ugovor biti ponuđen i 36-godišnjem Paulu Scholesu, dok će 35-godišnji Gary Neville na kraju sezone vjerojatno objesiti kopačke o klin ili otići na izlet u Ujedinjene Arapske Emirate i podebljati svoj bankovni račun naftaškim dolarima, budući da je interes za njega pokazao klub Al Jazira iz Abu Dhabija.