Nakon što su mlade nade Uniteda impresivno započeli sezonu, Sir Alex najavljuje da će u srijedu u utakmici lige prvaka izvesti na teren dosta iskusniju momčad.

Menadžer Manchester Uniteda vjeruje da će utakmica u srijedu protiv Benfice u gostima biti najteži zadatak za njegovu ekipu u grupnoj fazi lige prvaka.
“Otvarajuća utakmica je najteža za nas. Benfica je oduvijek nezgodan protivnik i zbog toga očekujemo tešku utakmicu. Pogledao sam nekoliko njihovih utakmica kod kuće i u gostima prošle sezone i bili su zbilja impresivni. Najteži dio za nas će biti bitka na sredini terena. Igraju sa tri vezna igrača, bez ijednog isturenog. Igraju sa tri “obična” vezna igrača pa ćemo na to morati obratiti pažnju.”

Mlade snage Uniteda su dobili puno riječi hvale ove sezone, ali Sir Alex ipak najavljuje kako će na stadion Estadio da Luz istrčati ipak dosta iskusnija momčad. U subotnjoj utakmici protiv Boltona ozljedio se Tom Cleverley, kojega je zamjenio Michael Carrick.
“Momčad u Lisabonu će biti drugačija u pogledu iskustva(u odnosu na dosadašnje utakmice). Darren Fletcher je također spreman. Dosta trenira, a i prošli tjedan je odigrao dobro u dresu Škotske reprezentacije. Mislim da nam je u ovakvoj utakmici iskustvo bitna činjenica.
“Najvažnija stvar je kvalificirati se za daljnju fazu natjecanja. Utakmica protiv Benfice u gostima je tip utakmice u koju trebate ući sa potpunim respektom prema protivniku.”