Manchester United jučerašnjom je pobjedom na Fulhamom povećao svoju razliku nad Arsenalom na deset bodova. Iako su Crveni vragovi upisali nova tri boda, Alex Ferguson nije zadovoljan prikazanom igrom svojih igrača…

Golovima Valencije i Berbatova United je došao do nove pobjede u prvenstvu kojom je, na jedan dan, pobjegao Arsenalu na deset bodova. Sir Alex Ferguson smatra da su njegovi igrači mogli pružiti bolju igru.

“Rezultat je dobar, no ne bih mogao reći da smo napravili dobar posao. Bili smo preopušteni i na trenutke premlitavi. Prvo poluvrijeme bilo je dobro, stvarali smo prilike iz kojih smo mogli zabiti koji pogodak više, ali drugo poluvrijeme nije bilo dobro. Prečesto smo gubili loptu i zbog toga smo mogli biti kažnjeni”, izjavio je Ferguson.

Iskusni škotski stručnjak napravio je čak osam promjena u prvome sastavu, a očito je da je pogodio sa izmjenama: “Vjerujem u ovu momčad. Mislim da nisam riskirao jer odlično poznajem igrače i dobro sam odabrao.”

Ferguson je posebno pohvalio Antonija Valenciju: “Valencia je fantastičan igrač. Odlučio sam ga malo odmoriti za sljedeću utakmicu u utorak. On će tada imati vrlo važnu ulogu u momčadi.”