United je doživio drugi poraz u nizu. Na St James’ Parku Newcastle je sa 3:0 pobijedio United i opet im uzeo bodove ove sezone.

 

Sve je krenulo po zlu za United nakon pola sata igre. Krul je uputio dugu loptu za Ameobija koji ju je glavom spustio za partnera u napadu, Dembu Baa, a Senegalac sjajno potegao za 1:0.

 

Muke po crvene nastavile su se u drugom poluvremenu. Igrala se 48. minuta kada je Cabaye iz slobodnog udarca s preko 30 metara loptu poslao pod prečku i udvostručio domaće vodstvo. Nedugo potom Rooney je pokušao vratiti goste u vodstvo dobrom akcijom nakon koje je Simpson nekako uspio s crte spasiti svoju mrežu, no Svrake se nisu dale – dapače, zadali su završni udarac slavnom Unitedu tri minute prije kraja.

Bolje rečeno, United si ga je sam zadao. Nakon ispucavanja Krula Jones je vratio loptu prema rezervnom vrataru Lindegaardu misleći da je na mjestu, no nije bio i lopta je odšetala u mrežu za nevjerojatnih 3:0. Drugi poraz u nizu Vragove je udaljio od vodećeg Cityja za tri boda, a Newcastle se približio šestoplasiranom Liverpoolu na jedan bod.

{swfremote}http://video.rutube.ru/99aac3d0f7d6af0c7e1412aacecc4dd0{/swfremote}