Jedan od najboljih pojedinaca druge polovice 2009. godine kod Manchester Uniteda je veteran Ryan Giggs. Iako mu je 36 godina na leđima, Giggs igra sjajno i tvrdi kako još uvijek ima veliku želju za nogometom…

Dok se mnogi s 36 godina povlače i jedva čekaju mirovinu, Ryan Giggs briljira. Manchesterova ikona igra sjajno ove polusezone i tvrdi kako još uvijek ima veliku želju za igranjem, ali i kako igra najbolji nogomet u karijeri.

“Tijekom BBC-ove svečanosti cijelo vrijeme sam razmišljao o porazu od Aston Ville dan ranije 1:0. Dok god vas porazi bole, znači da imate želju za igranjem i to je znak da moram nastaviti. Mislim da sam na vrhuncu forme i da igram bolje nego ikada, a što je najvažnije u tome i uživam više nego ikad ranije”, rekao je Giggs.

Giggs će definitivno završiti karijeru u Manchester Unitedu, ostaje tek nepoznanica koliko dugo će još igrati. Na kraju sezone mu završava aktualni ugovor, no United već priprema novi.

“Dok god ima želje i dok god me momčad treba, bit ću tu. Lijepo je što me žele i nude produženje ugovora i oni znaju kako ne želim nikud iz Manchestera”, dodao je Giggs koji će vjerojatno produžiti s klubom koji je obilježio njegovu karijeru.