Manchester United već je ove sezone “preživio” jednu krizu s obrambenim igračima, a čini se kako bi John O’Shea mogao biti van terena do kraja sezone nakon što mu je pronađen ugrušak…

Sir Alex Ferguson ove sezone zaista nema sreće s obrambenim igračima jer Manchester gotovo da nema igrača iz zadnje linije koji od početka sezone nije bio ozlijeđen. Rio Ferdinand, Nemanja Vidić, Jonny Evans, Wes Brown, Rafael, Fabio i Gary Neville na dulje ili kraće vrijeme ove sezone nisu bili na dispoziciji treneru, a čini se kako će se John O’Shea upisati na listu onih koji dulje neće igrati.

Naime, irski branič zadnju utakmicu odigrao je još u studenom, a ono što se činilo kao lakša ozljeda se maksimalno zakompliciralo pa tako sada prognoze govore kako O’Shea više neće nastupati ove sezone: “Ima strašnu ozljedu; jednu od onih neobičnih i stvarno je teško reći kada će se vratiti”, rekao je Ferguson.

“Strašna ozljeda” jest krvni ugrušak koji su liječnici pronašli kod Irca, a kod takvih ozljeda nemoguće je prognozirati datum povratka. Naravno, obzirom na silne probleme u obrani – univerzalni branič kao O’Shea će jako nedostajati: “Stvarno je velika šteta što ga neće biti jer ako pogledate kakve smo probleme imali u obrani, a uzmete u obzir da John može igrati sve pozicije u zadnjem redu – igrao bi svaku utakmicu”, zaključio je Ferguson.