ferguson vs. wengerALEX FERGUSON se nakon pobjede i plasmana u finale Lige prvaka prvo osvrnuo na crevni karton kojeg je dobio Darren Fletcher. Škot je nakon prekršaja nad Cescom Fabregasom zaradio isključenje i neće moći pomoći svojoj momčadi u finalu.

“Bio je to grozno nesretan slučaj. Vidjet ćete da je lopta išla smjeru od Fabregasa. Fletcher je bio izuzetno nesretan i nije zaslužio crveni karton, ali sad ne možemo ništa. Sudac je jedan od najboljih u Europi, situaciju može ponovo pogledati na snimci, no više se ništa ne može učiniti. Vidjeli ste kako je igrao večeras i u svim utakmicama prije. Darren je uvijek bio naš ključan igrač”, rekao je Ferguson.

Trener Uniteda je, dakako, zadovoljan partijom koju su njegovi igrači pružili. U tome im je pomogao i Gibbs koji je pao kod prvog gola i odmah na početku utakmice Crveni vragovi su zabili što im je puno olakšalo posao.

“Prvi gol smo zabili nakon što se Arsenalov branič posklizao, a Park je to iskoristio. Moram priznati da smo tu imali sreće. No, bili smo jako samouvjereni, željeli smo igrati nogomet i to je sjajno.”

Ferguson je prognozirao ishod druge polufinalne utakmice koje je na rasporedu sutra.

“Barcelona je sjajna, gledao sam ih protiv Reala i uživao sam. Protiv Chelsea će imati problema u obrani i mislim da bi Chelsea mogla proći dalje”, zaključio je Ferguson.