Portugalski reprezentativac i igrač Manchester Uniteda Nani se svojim dobrim igrama izborio za novi četverogodišnji ugovor.

Luís Carlos Almeida da Cunha, poznatiji kao Nani, u Manchester United stigao je 2007. godine iz portugalskog Sportinga. Iako je jedno vrijeme više “grijao” klupu, nego što je igrao, Nani se uspio izboriti za svoje mjesto u prvoj postavi Manchester Uniteda.

Bio je vrlo aktualan i njegov odlazak sa Old Trafforda, ali Nani je odlučio i dalje nositi dres Crvenih vragova. Premda mu je aktualni ugovor istjecao tek za dvije godine, čelni ljudi kluba ponudili su mu novi, četverogodišnji ugovor.

Nakon što je stavio potpis na novi ugovor, Nani nije skrivao oduševljenje. “Presretan sam što sam potpisao novi ugovor. Doći u Manchester United i igrati za taj klub bilo je poput ostvarenja sna. Treneri su me mnogo naučili, a igram i pored nekih od najboljih igrača na svijetu”, rekao je 23-godišnjak.

Trener Manchester Uniteda Alex Ferguson, vjeruje kako Nani tek sad počinje pokazivati svoj potencijal, te mu je zato ponudio produženje suradnje. “On je talent koji je u usponu, otkako je došao u naš klub sjajno se razvio”, rekao je Škot.