Nakon što su saznali imena protivnika u prvoj fazi Lige prvaka predstavnici Manchester Uniteda bili su poprilično zadovoljni.

Manchester United će svoj ovosezonski put u Ligi prvaka započeti u skupini C, u koju su uz njega svrstani Benfica, Basel i Otelul Galati. S obzirom da je teško očekivati da će Basel i Otelul Galati zadati probleme Englezima, United ne bi trebao imati problema s prolaskom skupine. Nešto zanimljiviji dvoboji mogući su prvenstveno s Benficom, no ni Portugalci ne spadaju u europski klupski vrh.

“S njima smo odigrali neke sjajne dvoboje u prošlosti i veselimo se novom odlasku u Portugal”, riječi su izvršnog direktora kluba o portugalskoj Benfici. Prošle sezone je Manchester United zaustavljen tek u finalu protiv Barcelone, pa je za vjerovati da ove sezone također ciljaju ostati u natjecanju do kraja.

“Posljednjih godina smo imali velikih uspjeha u ovom natjecanju i željno iščekujemo novu sezonu. Siguran sam da će i Ferguson biti zadovoljan ždrijebom. Igrat ćemo s novim rumunjskim klubom, kojem čestitam na plasmanu u Ligu prvaka, i raduje nas i to putovanje”, završio je Gill koji, kao i svi navijači Crvenih vragova, vjeruje u novu uspješnu sezonu.