SAFStrateg Manchester Uniteda, Alex Ferguson, pohvalio je putem medija Cristiana Ronalda i Lionela Messija te otkrio kako spomenutu dvojicu smatra najboljim nogometašima na svijetu.

Alex Ferguson dvoboj finala Lige prvaka u Rimu čeka spremno i nadasve upućeno, te je tako bez ikakvih problema preko medija pohvalio Barceloninog napadača Lionela Messija i uz Cristiana Ronalada ga apostrofirao kao najboljeg nogometaša na svijetu.

"Istina je da su neki nogometaši poput Ronalda, Messija i Kake prirodno nadareni, no to nije dovoljno za uspjeh.", otkrio je Ferguson. "Vježbanje je vrlo važan element u karijeri sportaša."

"Ponudit ću vam za primjer Cristiana Ronalda koji nakon svakog treninga na kojem radimo na poboljšanju tehničkih elemenata, primanju lopte, dodavanju, brzini i kretanju i dalje ostaje sam i individualno vježba."

"Takve stvari karakteriziraju igračke veličine; ako se igrač oslanja isključivo na talent onda nikada neće postati vrhunska klasa.", napomenuo je te istaknuo pojedince koje smatra najboljima na svijetu.

"U današnjem naraštaju impresioniraju me Kaka i Messi, obojica su igrači najviše klase. Iznimno poštujem i Paola Maldinija - zbog dugovječnosti, ali i natjecateljskog duha i atletizma. Izvanredan je igrač i imao je veliki utjecaj na Milan iako nije najveći tehničar na svijetu.", zaključio je.

Prati nas na Facebooku

 

Službena partnerstva Kluba navijača

ZSIGN designs