humanitarna akcijaU duhu blagdana i darivanja naša udruga navijača Manchester Uniteda Hrvatska, došla je na ideju organizirati skupljanje novčane pomoći domu za nezbrinutu djecu i uljepšati im ove blagdane.

Nakon malo razmatranja odlučili smo skupiti novce za novi LCD televizor koji bi poklonili Domu za nezbrinutu djecu A.G.Matoš u Selskoj 132.

http://domzadjecu.hr/wp/hr/domovi/a-g-matos/o-domu

Kontaktirali smo i popričali sa predstojnicom doma, koja nam je rekla da je sve dobrodošlo, od slatkiša, odjeće, do bilo kakvih tehničkih stvari, a kako je spomenula da imaju stare televizore koji se često kvare došli smo na ideju da pokušamo kupiti novi televizor od kojeg bi nekako svi tamo imali koristi.

Bilo bi idealno da oni koji su voljni sudjelovati,bez obzira bili članovi same udruge ili ne, se priključe ovoj akciji. Za one koji žele uplatiti pet, deset, dvadeset ili više kuna odlučili smo staviti broj računa našeg predstavnika udruge. Uz to ćemo donirati i 8 majica od Udruge, a ukoliko ostane viška novaca to bi potrošili na slatkiše koji su tamo uvijek dobrodošli.
Dakle svaka kuna je dobrodošla. Kako je prošla ova humanitarna akcija i sve o uručivanju darova djeci bit čete obavješteni na našem portalu.

Podaci za uplatu:

Mario Čuvalo
PBZ račun broj: 2340009 3100838180
Uz napomenu: DONACIJA

Unaprijed hvala svima koji su voljni sudjelovati i samo molba da se požurimo jer je Božić već sljedeći tjedan.

UPLATE SE VRŠE DO NAJKASNIJE UTORKA 20.12.2011.

Donirat ćemo jedno LG kućno kino, gameboy color sa 4 igrice i preko 30 dvd-a, od crtića do razno raznih filmova i dokumentaraca.