torbohit
Član udruge
Rezerva
Dob: 21
|
 |
« Odgovor #135 na: Srpanj 30, 2010, 14:22 » |
|
Iako pripremne utakmice nisu Bog zna kakvo mjerilo snage momčadi, Tottenham je teško poražen od Villarreala. Mislim da je 4-1 bilo na kraju.
Chelsea popljugao 5-1 od Wycombe Wanderersa 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
You can't spell Liverpool with out LOL. You can't spell Balloon with out LOL either.
Also, fuck Chelsea.
|
|
|
Luuka
Član udruge
Prvi tim
Dob: 22
Math rulz!!
|
 |
« Odgovor #136 na: Kolovoz 01, 2010, 14:53 » |
|
Fabio Aurelio produžio s LiverpoolomZanimljivo... dobar potez pošto je Insua otišao, sad imaju tog beka kojeg inače svaki prijelazni rok kupuju 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Glory Glory Man United!!!!
|
|
|
Lucijan
Rezerva

Dob: 15
trojka u rabu, ko bale u spursima..
|
 |
« Odgovor #137 na: Kolovoz 01, 2010, 15:15 » |
|
Liverpool ovog ljeta djeluje ''pametnije'' nego prije. Rješili su se dva smeća, Benayouna i Riere, besplatno su potpisali J.Colea, a još se čeka ''pravi'' Aquillani, ukoliko ga ozljede zaobiđu. Tu je i novi strateg Roy..itd. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
** tisuću riječi je previše, jedna je premalo, ali dvije riječi govore sve... VOLIM TE ** nemoj da mi pametujes otrest cu te ko slinu
|
|
|
|
Amar__
|
 |
« Odgovor #138 na: Kolovoz 01, 2010, 15:42 » |
|
Liverpool ovog ljeta djeluje ''pametnije'' nego prije. Rješili su se dva smeća, Benayouna i Riere, besplatno su potpisali J.Colea, a još se čeka ''pravi'' Aquillani, ukoliko ga ozljede zaobiđu. Tu je i novi strateg Roy..itd.  I jos da napomenemo da gube od glabasa. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
1.VDS 2. G.Neville 3.Evra 5.Ferdinand 6.Brown 7.Owen 8.Anderson 9.Berbatov 10.Rooney 11.Giggs 12.Smalling 14.Hernandez 15.Vidic 16.Carrick 17. Nani 18.Scholes 20. Fabio 21. Rafael 22.O'Shea 23. Evans 24. Fletcher 25. Valencia
|
|
|
GrayFox
"Football. Bloody hell!"
Član udruge
Legenda kluba
Dob: 23
Lokacija: If I had to choose between sleeping with Miss World, or score against Liverpool from 40 yards, it would have been a difficult choice. Thankfully, I've done the both - George Best
Viva la Revolucion! Viva las Boobies!
|
 |
« Odgovor #139 na: Kolovoz 01, 2010, 15:49 » |
|
Svi ih otpisuju......možda baš ove godine bljesnu kad nitko ne očekuje ništa od njih, naravno, uvijek uz to stoji preduvjet da im Torres i Gerrard ne budu dugo izvan stroja, novi trener, promjene, želja za dokazivanjem.....nemojte me krivo shvatit, ne mislim da imaju širinu za naslov prvaka, ali da bi mogli "iznenadit" i vratit se u top 4....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
As the blizzard fell outside, And heartbeats faded away A chapter in history closes Taking with it the soul of a remarkable Man Utd side, Leaving us only to ask "What if?" 
|
|
|
Lucijan
Rezerva

Dob: 15
trojka u rabu, ko bale u spursima..
|
 |
« Odgovor #140 na: Kolovoz 01, 2010, 15:59 » |
|
Slažem se s Grayom. 100% spremni Gerrard i Torres su wc igrači uvijek bili, ak si nađu finog stopera i prodaju konja Mascherana Interu možda imaju i širinu za naslov. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
** tisuću riječi je previše, jedna je premalo, ali dvije riječi govore sve... VOLIM TE ** nemoj da mi pametujes otrest cu te ko slinu
|
|
|
GrayFox
"Football. Bloody hell!"
Član udruge
Legenda kluba
Dob: 23
Lokacija: If I had to choose between sleeping with Miss World, or score against Liverpool from 40 yards, it would have been a difficult choice. Thankfully, I've done the both - George Best
Viva la Revolucion! Viva las Boobies!
|
 |
« Odgovor #141 na: Kolovoz 01, 2010, 21:40 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
As the blizzard fell outside, And heartbeats faded away A chapter in history closes Taking with it the soul of a remarkable Man Utd side, Leaving us only to ask "What if?" 
|
|
|
|
Amar__
|
 |
« Odgovor #142 na: Kolovoz 01, 2010, 21:43 » |
|
Celski izgubio od Frankfurta, jesu li ikog pobjedili u prijateljskim ovog ljeta? 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
1.VDS 2. G.Neville 3.Evra 5.Ferdinand 6.Brown 7.Owen 8.Anderson 9.Berbatov 10.Rooney 11.Giggs 12.Smalling 14.Hernandez 15.Vidic 16.Carrick 17. Nani 18.Scholes 20. Fabio 21. Rafael 22.O'Shea 23. Evans 24. Fletcher 25. Valencia
|
|
|
lopta
SVEZNADAR
Prvi tim

|
 |
« Odgovor #143 na: Kolovoz 01, 2010, 23:20 » |
|
Jackie ! Prigodna slika , sam za burketa : 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
I'm so cool, sometimes I wish I was someone else so I could wish I was ME! I'm so awesome, I wish I had multiple selves, so I could hang out with ME!
|
|
|
Busby Boy
Ferguson's Red Army!
Član udruge
Rezerva
Dob: 19
|
 |
« Odgovor #144 na: Kolovoz 02, 2010, 15:13 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Amar__
|
 |
« Odgovor #145 na: Kolovoz 02, 2010, 17:37 » |
|
Sjeti se sad i ove sezone, Rio-va kazna i tamo Gerrardova, Gerrard nije nista dobio a Rio tri utakmice, opet ista stvar.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
scholes1legend
Član udruge
Prvi tim
...there's no God only Paul Scholes...
|
 |
« Odgovor #146 na: Kolovoz 02, 2010, 18:01 » |
|
ne izgledaju baš uvjerljivo chelsea i city pred sezonu gubili su a igrali su sa prvim sastavom drago mi je da je SAF isprobo mlade nade prošla sezona je za nas bila najgora u zadnjih par godina a za chelsea najbolja a svejedno je razlika bila samo jedan bod tako da sam uvjeren da se ove god trofej vrača na OT
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
...If you woona go to haven when you die you must keep the red flags flying high... GLORY GLORY MAN UNITED
|
|
|
kajzer
VIP Član
Mlada nada
|
 |
« Odgovor #147 na: Kolovoz 03, 2010, 00:20 » |
|
ne izgledaju baš uvjerljivo chelsea i city pred sezonu gubili su a igrali su sa prvim sastavom drago mi je da je SAF isprobo mlade nade prošla sezona je za nas bila najgora u zadnjih par godina a za chelsea najbolja a svejedno je razlika bila samo jedan bod tako da sam uvjeren da se ove god trofej vrača na OT
i to taj jedan bod kojeg su im suci poklonili protiv nas u izravnom derbiju budući da je drogba kod gola bio pola metra ako ne i metar u ofsajdu. ali hej ako ono na svjetskom nije bio lampardov gol onda je ovo i blagi previd. a da ne govorim maženje te momčadi u ostatku utakmica do kraja prvenstva, a pogotovo na penalima...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
scholes1legend
Član udruge
Prvi tim
...there's no God only Paul Scholes...
|
 |
« Odgovor #148 na: Kolovoz 09, 2010, 17:31 » |
|
dobro kažeš imali su puno sreće ove sezone su slabiji,otišlo dosta igrača a ovi koji su došli nisu nešto oni nam neče bit največli konkurenti za naslov
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
...If you woona go to haven when you die you must keep the red flags flying high... GLORY GLORY MAN UNITED
|
|
|
Alen
Administrator
Prvi tim
|
 |
« Odgovor #149 na: Kolovoz 09, 2010, 17:55 » |
|
O'Neill otišao iz Ville... Mislim da je ovo početak pada ovog kluba u donji dom engleskog nogometa.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Old Trafford - Where amazing happens. MUFC - It's a religion.
9. Žalbe na kaznene bodove izvan teme "Pitanja i žalbe na kaznene bodove" biti će smatrane off-topicom. Isto vrijedi za bilo koji drugi oblik upita ili žalbe za koje je predviđena tema “FORUM- pohvale/kritike/prijedlozi”.
|
|
|
|