Zich1
Administrator
Legenda kluba
Dob: 28
|
 |
« Odgovor #240 na: Srpanj 30, 2010, 13:24 » |
|
Manchester United boss Sir Alex Ferguson will send two of his strikers away on-loan this season.
The Daily Mail says Ferguson has chosen the Javier Hernanez and Federico Macheda as the players to rival Wayne Rooney, Dimitar Berbatov and Michael Owen, once fit.
Danny Welbeck and Mame Biram Diouf will go on loan to get regular games and gain further experience.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
manutd15
Mlada nada

Dob: 19
|
 |
« Odgovor #241 na: Srpanj 30, 2010, 16:21 » |
|
Manchester United boss Sir Alex Ferguson will send two of his strikers away on-loan this season.
The Daily Mail says Ferguson has chosen the Javier Hernanez and Federico Macheda as the players to rival Wayne Rooney, Dimitar Berbatov and Michael Owen, once fit.
Danny Welbeck and Mame Biram Diouf will go on loan to get regular games and gain further experience.
Nek ih pošalje u Premiership na posudbu...To bi im bilo odlično, u Championshiou ne mogu tolko napredovat...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Ancelotti, are you listening? You better keep our trophy glistening 'cause we'll be back in May to take it away walking in a Fergie wonderland 
|
|
|
:Maka:
Svi smo mi isti.....
Administrator
Prvi tim
Dob: 18
Glory, glory Man United
|
 |
« Odgovor #242 na: Srpanj 30, 2010, 19:37 » |
|
BOlje da ih pošalje u Champ u klub u kojem bi bili u prvom sastavu i konstantno igrali(kao prošle godine) nego da igraju u EPL u klubu u kojem bi ušli svako 3. utakmicu......
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
We'll never dieWe're having a party when Glazer dies... kaj bi moj župnik trebao reć kad mi na blagoslovu kuće vidi wallpaper na kompjuteru???

|
|
|
manutd15
Mlada nada

Dob: 19
|
 |
« Odgovor #243 na: Srpanj 30, 2010, 20:47 » |
|
Da ih pošalje u Blackpool ili vulverhampton isto bi igrali samo što bi protivnici bili puno kvalitetniji nego u championshipu...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Ancelotti, are you listening? You better keep our trophy glistening 'cause we'll be back in May to take it away walking in a Fergie wonderland 
|
|
|
Zich1
Administrator
Legenda kluba
Dob: 28
|
 |
« Odgovor #244 na: Srpanj 31, 2010, 11:23 » |
|
Manchester United striker Danny Welbeck remains a loan target for Premiership rivals.
The Sunderland Echo says Sunderland are still hopeful of getting Manchester United striker Welbeck in on a season-long loan - that would bring the manager Steve Bruce's strikeforce options up to five, along with Darren Bent, Kenwyne Jones, Fraizer Campbell and Martyn Waghorn.
The situation has been complicated though by late interest from Premier League newcomers Blackpool.
Sir Alex Ferguson has to weigh up whether or not to allow the 19-year-old to come to Sunderland, where he might have a more productive season or whether to let him go to Blackpool where he could at least be guaranteed to start games.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
GrayFox
"Football. Bloody hell!"
Član udruge
Legenda kluba
Dob: 23
Lokacija: If I had to choose between sleeping with Miss World, or score against Liverpool from 40 yards, it would have been a difficult choice. Thankfully, I've done the both - George Best
Viva la Revolucion! Viva las Boobies!
|
 |
« Odgovor #245 na: Srpanj 31, 2010, 13:34 » |
|
Ma neka je i Cibalia, samo da igra svaku utakmicu...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
As the blizzard fell outside, And heartbeats faded away A chapter in history closes Taking with it the soul of a remarkable Man Utd side, Leaving us only to ask "What if?" 
|
|
|
|
Mark Robins
|
 |
« Odgovor #246 na: Srpanj 31, 2010, 13:37 » |
|
Mislim da odlazak u Balckpool nije dobra ideja. To je ekipa koja će se radovno razbijat i možda će kao napdača toma u prosjeku dodrnuti tri puta loptu na utakmici. Bubam, ali jasna je poanta. Sunderland bi bio odličan izbor ako će dobit pristojnu minutažu....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
GrayFox
"Football. Bloody hell!"
Član udruge
Legenda kluba
Lokacija: If I had to choose between sleeping with Miss World, or score against Liverpool from 40 yards, it would have been a difficult choice. Thankfully, I've done the both - George Best
|
 |
« Odgovor #247 na: Srpanj 31, 2010, 13:40 » |
|
Mislim da odlazak u Balckpool nije dobra ideja. To je ekipa koja će se radovno razbijat i možda će kao napdača toma u prosjeku dodrnuti tri puta loptu na utakmici. Bubam, ali jasna je poanta. Sunderland bi bio odličan izbor ako će dobit pristojnu minutažu....
U što čisto sumnjam budući već imaju 4 napadača, a jedan od njih je Veliki Darren Bent... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
As the blizzard fell outside, And heartbeats faded away A chapter in history closes Taking with it the soul of a remarkable Man Utd side, Leaving us only to ask "What if?" 
|
|
|
Svi smo mi isti.....
Administrator
Prvi tim
Glory, glory Man United
|
 |
« Odgovor #248 na: Srpanj 31, 2010, 19:23 » |
|
Ma neka je i Cibalia, samo da igra svaku utakmicu...
Pa to sam ja i htio reć. KAkve koristi što on igra u najjačoj ligi, ako ne igra.......
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
We'll never dieWe're having a party when Glazer dies... kaj bi moj župnik trebao reć kad mi na blagoslovu kuće vidi wallpaper na kompjuteru???

|
|
|
bobansh
Član udruge
Mlada nada
|
 |
« Odgovor #249 na: Srpanj 31, 2010, 20:24 » |
|
ma to se sve dogovara , naravno da ce ga dati tamo dje ce da igra to su uslovi dogovora (ugovora) 2 kluba o pozajmici
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Red_Devil 1878
aka Giggs_11
Član udruge
Prvi tim
Glory Glory Man United !!!!!!!!!!!!
|
 |
« Odgovor #250 na: Srpanj 31, 2010, 21:59 » |
|
ma otic ce on u lijep klub iz 1 lige gdje ce moci igrati a onda iduce sezone kad se oprosti nekoliko igraca sigurno ce naci mjesto u 1. timu
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Gdje god igrao bili smo sa tobom i uvijek smo ti bili podrška,nikada te mi ostaviti nećemo jer ti si naša LJUBAV JEDINA
|
|
|
lopta
SVEZNADAR
Prvi tim

|
 |
« Odgovor #251 na: Kolovoz 01, 2010, 00:40 » |
|
Ak je zaista napredovao onda ga nema smisla slati u Blackpool . Može eventualno uhvatiti neki kontinuitet igara , te osjetiti weekin-weekout fudbal ali u nogometnom smislu mislim da nema prevelike logike kad će igrati sa igračima kojima je dupli pas SF . Isto se desilo Wilshereu u Boltonu ...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
I'm so cool, sometimes I wish I was someone else so I could wish I was ME! I'm so awesome, I wish I had multiple selves, so I could hang out with ME!
|
|
|
Svi smo mi isti.....
Administrator
Prvi tim
Glory, glory Man United
|
 |
« Odgovor #252 na: Kolovoz 01, 2010, 01:46 » |
|
kad će igrati sa igračima kojima je dupli pas SF
Pa takvog ima u Naniu 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|

|
|
|
GrayFox
"Football. Bloody hell!"
Član udruge
Legenda kluba
|
 |
« Odgovor #253 na: Kolovoz 01, 2010, 12:02 » |
|
To je strašno koliko ti ne voliš toga čovjeka, nebi da igra za Pool.... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
kajzer
VIP Član
Mlada nada
|
 |
« Odgovor #254 na: Kolovoz 02, 2010, 23:47 » |
|
To je strašno koliko ti ne voliš toga čovjeka, nebi da igra za Pool....  ma tako se po šričama tuljana dalo zaključiti da mrzi ronalda pa kad dođeš u njegovu sobu prvo što vidiš je slika CR i to bez dresa odmah iznad kompjutera 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|