Bivši dugogodišnji igrač Manchester Uniteda David May proglašen je prvim doživotnim počasnim članom Kluba navijača “Manchester United Hrvatska”.

Naime, nakon što se uprava kluba navijača preko njegove stranice United Nights, http://unitednights.co.uk/default.aspx, obratila sa molbom da pristupi udruzi, na naše oduševljenje David je pristao te su mu krajem 2010. godine na njegovu adresu u Manchesteru poslane počasna članska iskaznica, plaketa te dvije službene majice udruge.

Nakon što je zaprimio našu pošiljku sa članskim paketom, May je vratio i kratak mail u kojem je izrazio svoju zahvalnost:

Hello my friend!!!!

I have received the membership pack.

Thank you so much, the 2 T-shirts are fantastic and they fit me. I am keeping the certificate and membership card in my office at home.

I am honoured to be a member; hopefully I will see you soon.

Take care and give my best to everyone in Croatia.

Keep the Red Flag Flying!!!

David May

Ono što može najviše veseliti naše članove jest činjenica kako postoji realna mogućnost da se tijekom jednog od slijedećih posjeta Old Traffordu organizira i druženje sa Mayom, odnosno sa još nekim od bivših igrača Uniteda u sklopu njegovih “United nights” o čemu ćemo pravodobno obavijestiti i sve članove kluba navijača.

Uprava kluba navijača, a vjerujemo da govorimo i u ime svih njezinih članova, ovim putem još jednom izražava zahvalnost Davidu na iskazanoj susretljivosti i ljubaznosti pri svim dosadašnjim kontaktima, a toplo se nadamo kako smo već naveli i skorom susretu sa igračem koji je dugi niz godina s ponosom nosio dres voljenog kluba.