I ove godine klub navijača Manchester United Hrvatska pokreće humanitarnu akciju da uljepša Božić najmlađima… Uključite se i VI !…

Nakon prošlogodišnje uspješne humanitarne akcije kada smo darivali dom za nezbrinutu djecu A.G.Matoš u Selskoj 132 (http://manutd-croatia.com/vijesti/iz-kluba-navijaca/339-uspjesna-prva-humanitarna-akcija-udruge), Klub navijača Manchester United Hrvatska ove godine pokreće novu humanitarnu akciju.

Nakon što smo prošle godine darivali dom za nezbrinutu djecu u Selskoj gdje smo ciljali na djecu od 17-21, ove bi godine darivali malo mlađu djecu, od 1-5 godina iz doma Karmelićanki, kuća Sv. Terezije za nezbrinutu djecu http://www.domovikarmelbsi.com/kua-sv-terezije-za-nezbrinutu-djecu .
Dodatno ćemo se čuti sa odgovornim osobama iz doma kako bismo vidjeli sta je njima najpotrebnije, ali pretpostavljamo da se najviše radi o prikladnim igračkama za tu dob, bojanke, bilježnice, flomasteri, bojice, ujedno ako netko ima može donirati i igračke.

Kako je prošle godine većina članova kluba bila oduševljena idejom mislimo da i ove godine neće biti problema oko skupljanja sredstava.
Ciljani iznos bi bio 3000 kuna i svako malo bi obavještavali članove o trenutnoj situaciji, skuplja se do 19.12.2012.

Račun na koji će se novac uplaćivati:

Mario Čuvalo
PBZ račun broj: 2340009 3100838180
Uz napomenu: DONACIJA

Donacije mogu biti anonimne, a možete staviti i svoje prezime, bili članovi kluba ili ne slobodno možete sudjelovati u ovoj humanitarnoj akciji.

DATUM ZAVRŠETKA PRIKUPLJANJA NOVACA JE 19.12.2012.

ako ima pitanja, nejasnoća, sugestija, tu smo
WE ARE UNITED !